La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Empresa instal.ladora de paviments industrials i decoratius . Estem a la provincia de Barcelona i ens dediquem a tot l´àmbit nacional desde fa anys.

 

Busquem solucions per tot tipus d´empreses, negocis o cases particulars. Naus industrials, magatzems de logistica, molls de càrrega, petits tallers, negocis familiars, negocis alimentaris, laboratoris, etc...

 

Solucionem problemes de paviments deteriorats pel molt tràfic de carretons, i a més de paviments també instal.lem filguiat pels dos sistemes de guiat, mecànic i inductiu.

 

Fem fresat d´alta planimetria ( mirar pestanya  de Fresat altaplanimetria ).

 

Microciment molt de moda pels decoradors ( mirar pestanya Decoratius continus ).

 

Molts dels nostres clients, ho són, per la nostra manera de treballar, la primera vegada que fem una obra a un nou client sabem que sempre miren amb recel de..... m´ho faràn bé, em durarà? serà lo que necessito?, segons el tipus de paviment per aplicar, fem una petita mostra sense cap compromís per garantitzar als nostres futurs clients, que lo que posem, es fa bé.

A partir de la 2ª vegada que ens truquen per fer un treball, ja no són necessàries mostres in situ, ja que aquest client coneix com treballem.

Moltes empreses fan pagar per les mostres, nosaltres NO, ja que normalment, quan fem una mostra, ens quedem l´obra, perquè per nosaltres fer una mostra és com el currículum de la nostra empresa.

TOTA LA NOSTRA MAQUINÀRIA ÉS AMB ASPIRACIÓ DE POLS.

Sempre hem estat i seguirem estant, buscant solucions ràpides i netes per els nostres clients.

Ripollet, Barcelona   2013  J.C. APLICACIONES  info@jcaplicaciones.com  Tel. Oficina  654 311 157

Tots els drets reservats

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?